BANK H.Q

BANK H.Q

01. Introduction

The challenge in this project for a bank headquarters, was in the structure of the building and in the aesthetic look. To see two identical and different parts of the building raises the question of the seen and the unseen. The site of the project is in an urban and very dense area, so this challenged us to redefine the green spaces within the building.We created some green space for health and comfort on the building. The design of the facade is quite simple and included using data of sun and wind because of the proximity of the site to the sea. By drawing a random path, we generated attractors for an aesthetic result and we then designed using these parameters.

Previous
Next
Project info

Site : 

Status: Project design proposal

Location: TOGO

Year: 2016

Cost: cf-

Team : 

ARCHINOVA
 

FADA-AFRICA

MORE ABOUT OUR COLLABORATION